Vinkit onnistuneisiin kotibileisiin

Jaa Google+
bileet

1. Muista viina!
Uuden alkoholilainsäädännön vuoksi vaara viinan unohtumisesta on todellinen, joten aloita kirjoittamalla muistutus käteesi kuulakärkikynällä.

Älä jätä asiaa yhden muistutuksen varaan, vaan tee hälytys puhelimeesi, post-it lapuille kotiin ja töihin ja yritä pitää asia mielessäsi päivittäin.

2. Hanki jotain pikkusuolaista!
Ihmisen kyky keskittyä olennaiseen on hyvin rajallinen. Jossain vaiheessa kesken juomisen tulee syntymään mutinaa syömisestä.
Suola on ilmeisin ja helpoin vaihtoehto, suolakiteet ovat pieniä ja suolaisia.

3. Älä missään tapauksessa jakele tietoa bileistä!
On äärimmäisen tärkeää, että pidät tiedon tulevista bileistä iselläsi. Syyt ovat ilmeisiä: vieraat ihmiset saattavat olla eri mieltä kanssasi, juovat viinasi, syövät suolasi ja käyttävät vessapaperiasi.

Jos epäilet jonkun lähipiiristäsi saaneen tiedon aikomuksistasi, on turvallisin vaihtoehto perua bileet ja viettää ajankohdan ilta valot sammutettuna komerossa.

4. Puutu tiukasti ongelmiin!
Mikäli alkoholin vaikutuksen alaisena ajaudut itsesi kanssa erimielisyyksiin ja tilanne vaikuttaa uhkaavalta, on toimittava määrätietoisesti. Mikäli puhe ei tehoa, joudut taltuttamaan rähinöitsijän. Älä kuitenkaan käytä kohtuuttomasti voimaa itseesi, koska tämä voi aamulla osoittautua virheeksi.

5. Muista, että elämä jatkuu!
Sinun ja itsesi tapaaminen hauskana bileiltana saattaa tarkoittaa sitä, että et välttämättä selvinpäin viihdy itsesi seurassa.
Tämä on täysin luonnollista ja ratkaisu on yksinkertainen: rajoita tapaamiset itsesi kanssa tilaisuuksiin, joissa on alkoholitarjoilu.

Mainos

 

Paskanjauhantaa