Uusi järkyttävä kauneustrendi: nenän poistaminen

Jaa Google+
nenä

Kauneusleikkauksissa kuuminta hottia on nenän täydellinen poistaminen.

Kauneusihanteena on nyt nenä, joka hädin tuskin erottuu. Se jää kuitenkin monelle haaveeksi, sillä nenä saattaa pullistua raskauden, lihomisen tai runsaan herneiden vetämisen seurauksena.

Jopa nuoret naiset haluavat poistattaa nenänsä, koska eivät onnistu pienentämään sitä laihduttamalla. Kun nenä leikataan kokonaan pois, se ei voi näyttää enää liian suurelta.

Uudesta kauneusihanteesta kertoi ensimmäisenä Daily Fail -lehti. Koska Iltapaska on laatulehti eikä mikään sensaatiojulkaisu, päätimme tarkistaa Daily Failin väitteet kysymällä asiasta Ylilauta-keskustelupalstalta.

“Tämä on ihan tosi juttu”, Ylilaudan käyttäjä vahvistaa. “Mäkin ajattelin leikkauttaa sen pois, koska muuten en kehtaa mennä poikaystäväni kanssa sänkyyn kuin pilkkopimeässä.”

”Tosiaankin olis kiva kulkea kaupungilla ilman koko pään peittävää valurautaista kypärää, mutta nenäni pullottaa naamastani niin törkeästi, etten kehtaa. Kerään parhaillaan pulloja, jotta pääsen leikkauttamaan nenän pois”, kertoo toinen ylilautalainen.

Järkyttävästä nenätrendistä järkyttyneinä päätimme kysyä myös tavallisen kansan mielipidettä.

“Järkyttävää on, eihän missään ole enää mitään järkeä. Mihin tämä maailma on menossa. Tämä oli viimeinen niitti, nyt muutan pois Suomesta”, kommentoi tavallisen kansan edustaja, jonka Iltapaskan toimittaja keksi äsken omasta päästään.

Mainos

 

Paskanjauhantaa