Tutkijat toiveikkaina – uusia hoitoja basismiin

Jaa Google+
Tälläkin miehellä on vielä toivoa.

Tälläkin miehellä on vielä toivoa.

Tutkijat antavat uutta toivoa basismiin sairastuneille.

Basismi on oireyhtymä, joka hoitamattomana johtaa väistämättä aivojen degeneroitumiseen ja alkoholismiin. Tutkijat ovat valvotuissa olosuhteissa pystyneet kuitenkin määrittämään basismiin johtavia syitä ja lieventämään basismin aiheuttamia oireita.

Tri Yngwie Frankenstein on Kanadan johtavia proktologeja ja tutkinut basisteja jo vuosia.

“En halua herättää turhia toiveita, mutta tuoreiden tutkimusten valossa uskallan väittää, ettei basisti-diagnoosi ole välttämättä kuolemantuomio. Oikeissa olosuhteissa basistien on todettu olevan juomatta useita tunteja. Joissain tapauksissa olemme onnistuneet opettamaan basistille yksinkertaisia tehtäviä, kuten perunan kuorimisen tai kengännauhojen solmimisen. Tärkeintä on, että ongelmaan tartutaan ajoissa.”

Ovatko kaikki basistit todellakin tyhmiä ja juoppoja, kuten heidät on totuttu leimaamaan?

“Kyllä. Pitää kuitenkin muistaa, että omaisten tuki ja ennakkoluuloton asenne vaikuttavat basistin omaan hyvinvointiin. Basismi ei ole tarttuvaa, eikä sitä tarvitse hävetä kovin paljon. Basistin väistämätöntä kohtaloa ruotsinlaivan iskelmäbändissä on nykymenetelmillä mahdollista lykätä jopa useilla vuosilla.”

Tekeekö sitten basson soittaminen ihmisestä tyhmän, vai pitääkö ihmisen olla tyhmä aloittaakseen bassonsoiton?

“Kumpi oli ensin, muna vai kana? Tuohon on mahdoton vastata, sillä basistit nyt vain ovat tyhmiä. Ja juoppoja. Haluan korostaa, että diagnosoitu basisti voi silti olla hyödyksi ympäristölleen. He voivat vaikkapa pelotella variksia kasvimailta, tai kantaa vettä saunaan kesämökillä. Lisäksi he ovat mainiota ryyppyseuraa.”

Mainos

 

Paskanjauhantaa