Tempation Island Suomi kuohuttaa

Jaa Google+
tempationisland

Nyt on tämän vuoden Tempation Island Suomi -jaksot taputeltu ja mitä niistä jäi käteen? Ainakin kolmelle osallistujalle paska parisuhde.

Hommahan lähti siitä, että jo heti alkumetreillä kilpailusta lähti kotiin hieman nössömpi pariskunta Emmi ja Jesse, no koska heille tuli vain niin ikävä. Katsojaa varmaan pohdituttikin, miksi he ylipäänsä osallistuivat koko ohjelmaan? Tämän parin korvasi pariskunta Pauliina ja Niklas. Tämä pariskunta on oikein malliesimerkki suomalaisesta pariskunnasta, jossa luiseva mies on erittäin pahasti hieman uhkeamman matamin tossun alla. Pauliina laittoi heti tuulemaan ensimmäisenä iltanaan saatuaan hieman iloliemeksikin kutsuttua rakasta ystäväämme alkoholia. Mitään ei muka tapahtunut, kun Pauliina ja Roni menivät yhdessä suihkuun ja tästä tuloksena seuraavana päivänä Ronilla oli raapimisjälkiä? Pauliina taitaa olla siis todellinen kissa.

Tänä vuonna ohjelmassa oli kaksi Pauliinaa, sillä toinen pariskunta oli Joonas ja Pauliina. Joonaksella lähti heti ekasta illasta lähtien mopo keulimaan ja jokainen katsoja varmaan laittoi voluumia pienemmälle, kun Joonas puhui Kimi Räikkösmäisellä piipityksellä koko ohjelman ajan. Pariskunnan kauniimman osapuolen muminasta ei sen sijaan saanut mitään selvää, vaikka toosan äänet olisi laittanut täysille. Pauliina meni rakastumaan siniset huskysilmät omaavaan Arttuun ja homma menikin loppuun asti. Nähtäväksi jää, kuinka kauan Pauliina jaksaa piipitystä kuunnella kuuman huskyn jälkeen.

Ehkä kaudein seuratuimmaksi pariksi osoittautui kuitenkin Sonja ja Jonne. Heti alkumetreiltä saakka jokainen katsoja varmasti huomasi Jonnen pään tyhjyyden, liekö Thaimaan lämpö vielä ennestäänkin pehmittänyt aivoja. Tämän hepun letkautukset kuten Tequilaa ja tv-viihdettä sekä Elämänpeli jäävät varmasti pitkäksi aikaan ilmoille. Luotsaahan tämä viiksiheppu Elämänpeli nimistä blogiakin nykyään. Jotenkin säälittävää vain, että pariskunta on asunut neljä vuotta saman katon alla kissojensa kanssa ja parin viikon lomajakson jälkeen Sonja hyppää suoraan suhteesta suhteeseen. Ehkä Sonjankin olisi hyvä elää hieman yksinkin välillä.

Sitten on vielä oikein onnen kyyhkyläiset Vilma ja Juuso. Täytynee vain toivoa tälle erittäin aikuismaiselle pariskunnalle hyvää onnea. Tulevaisuus ei kyllä valoisalta näytä, mutta ehkä osapuolet saanevat anteeksi ja laitetaan se älyvajauksen piikkiin. Löytäähän Vilma ainakin omien sanojensa mukaan hyvännäköisiä julkisuudestakin tuttuja henkilöitä sänkyynsä.

 

Mainos

 

Paskanjauhantaa