Tämä uusi menetelmä voi mullistaa tavaroiden valmistuksen

Jaa Google+
tiede

Maailman johtava ruoansulatusjärjestelmän tutkimuskeskus WLDSRCIA (World’s Largest Digestive System Research Center In America), on ilmoittanut tehneensä maailmaa mullistavan tieteellisen keksinnön: 3D-ulostuksen.

3D-ulostus copy

“Ihmisen anatomiassa on valtava määrä potentiaalia, jota ei ole vielä valjastettu yleishyödylliseen käyttöön”, kertoo tutkimusta johtavan tutkijan tutkimusapulaisen lähin esimies Felix Art. “On hämmäsyttävää, ettei kukaan ole aiemmin miettinyt 3D-ulostuksen suomia mahdollisuuksia.”

3D-ulostus tarkoittaa käytännössä sitä, että ihmiselle syötetään tarkoin valikoitu määrä ainesosia, kuten esimerkiksi rautanauloja ja hiilitabletteja. Ihmisen ruoansulatusjärjestelmä sulattaa ainesosat ja sekoittaa ne tasaisesti toisiinsa, minkä jälkeen voidaan ulostaa valurautaa.

“Samalla menetelmällä voidaan valmistaa esimerkiksi valkokultaa. Jos ihmisen ulostimeen asennetaan muotti, voidaan tuottaa juuri halutunmallisia valkokultakappaleita. Tällainen mullistaisi esimerkiksi kultasepänalan toimintamallit ja teollisuuden.”

Tutkimuskeskus on jo aloittanut 3D-ulostuksen testaamisen vapaaehtoisilla. Tutkimus on vasta lapsenkengissä, ja moni koehenkilö on saanut vakavia vammoja testijakson aikana.

Yhdenkään suomalaisen ei tiedetä loukkaantuneen tutkimuskeskuksen testeissä.

Teksti ja kuva: Turms Kuolematon

Mainos

 

Paskanjauhantaa