Suomen Sarkastisin Mies valittu

Jaa Google+
sarkasmi

Pelkoa ja inhoa Helsingin Kisahallissa

Helsingissä jo kolmatta kertaa järjestettävät Sarkasmin SM-kilpailut järjestettiin jo kolmatta kertaa. Tällä kertaa kamppailu käytiin Helsingissä. Kisat huipentuivat finaaliinsa keskiviikkona, ja voittajaksi selviytyi Päistäre ”Riistokapitalisti” Leimington.

Tuore voittaja kertoo olevansa ”tooosi onnellinen ja ylpeä”, ja että ”Näissä kisoissa pärjääminen merkitsee enemmän kuin elämä itse.

Kisataso oli tänä vuonna poikkeuksellisen kova. Pisteliäät nuorukaiset suhtautuivat asioihin ivallisesti aamusta iltaan neljän päivän ajan, mutta vain kourallinen valikoitui finaaliin.

Toivottavasti kenellekään ei jäänyt paha mieli. Minä joskus valvon öisin kun ajattelen kisasta pudonneita. Toivoisinkin, että voitaisiin kaikkien kilpailijoiden kanssa joskus tavata ja rupatella mukavia. Voitaisiin samalla vaikka letittää toistemme hiukset, ja käyttää hymiöitä.

Leimington tunnustaa haaveilleensa sarkasmin SM-voitosta jo lapsena. Kolmatta vuottaan juhliva kilpailutapahtuma on ollut hänelle suuri jännityksen aihe jo vuosikymmeniä.

Kerran pääsin lapsena elokuviin ilmaiseksi. Tähän asti se oli elämäni paras päivä”, Leimington avautuu.

Tämä saattaa hyvinkin olla käänteentekevä hetki ihmiskunnan historiassa. Suhteellisuusteoria, vähäkaloriset kolajuomat, ja nyt tämä. En tiedä miten tästä eteenpäin. Kaikki on nyt tehty ja sanottu.

Juhlaseremoniassa Leimington toivoi rauhaa maailmaan, ja korosti ihmisen sisäisen kauneuden tärkeyttä. Lopuksi mies piti minuutin hiljaisuuden Titanicissa menehtyneiden muistolle.

Mainos

 

Paskanjauhantaa