Sipilän uusi suunnitelma: ”Tämä oli vasta alkua”

Jaa Google+
Juha Sipilä.

Juha Sipilä.

Kovaa peliä Arkadianmäellä

Pääministeri Juha Sipilän (kesk.) johtaman hallituksen kovat otteet ovat herättäneet jo kansainvälistä huomiota. Pääministeriä arvostelu ei hetkauta, ja hän vakuuttaakin, että: ”Tämä oli vasta alkusoittoa tulevalle.”

”Seuraavana ohjelmassamme on köyhyysvero. Pienituloisten ihmisten kuuluu maksaa valtiolle rangaistusveroa köyhyydestään. Työaika nostetaan neljääntoista tuntiin, ja viikonlopputöistä työntekijän kuuluu maksaa korvausta työnantajalleen. Vakavasti sairaiden pitkistä poissaoloista rangaistaan tästedes sairausverolla. Sunnuntaisin köyhät ja sairaat kerätään torille, jossa heitä voidaan pilkata ja heitellä kivillä.”

Ankaraa taloussuunnitelmaa Sipilä perustelee sanomalla: ”Vaikeina aikoina meidän työssäkäyvien ihmisten on pidettävä yhtä, ja kaikkien on osallistuttava talkoisiin.”

Pääministeri ei ole julkisesti tunnustanut saavansa köyhien kyykyttämisestä seksuaalista mielihyvää, eikä tee niin nytkään.

”Kysymys siitä, kohentaako vallan väärinkäyttö ja vähäosaisten rokottaminen erektiotani, ei kuulu tähän keskusteluun. Kyse on ainoastaan valtion kilpailukyvyn parantamisesta.”, Sipilä vakuuttaa.

Hallitusta ei myöskään hetkauta, miten seuraavissa vaaleissa käy.

”Loppupeleissä me voimme tehdä ihan mitä lystäämme, ja silti te äänestätte meitä uudestaan. Jostain syystä te aina unohdatte. Ja kun nämä törkeimmät väärinkäytökset hoidetaan tässä alkumetreillä, teillä on yli kolme vuotta aikaa unohtaa. Kunhan vaalit taas lähestyvät, otatan itsestäni kuvan silittämässä söpöä koiranpentua, tai jotain. Ihan sama, kyllä te unohdatte.”

Mainos

 

Paskanjauhantaa