“Olipa hyvä että tuli paskat housuun!” – lukijoiden onnekkaimmat kömmähdykset

Jaa Google+
onni onnettomuudessa

Onni onnettomuudessa

Sattuiko hassusti? Joskus onnettomuus voikin olla onnenpotku valepuvussa. Lukijamme kertovat niistä kerroista, kun sadepilvellä olikin hopeareunus.

”Olin lähdössä uskonnolliseen hurmostilaisuuteen, kun menopaussi yllätti. Kuukautisten äkillinen päättyminen ja hormonaaliset häiriöt estivät minua lähtemästä. Myöhemmin sain kuulla, että tilaisuus oli päättynyt rituaaliseen joukkoitsemurhaan. Taisi sittenkin käydä tuuri kun en päässyt mukaan.”
Anni 52 v.

”Katselin transseksuaalista pornoelokuvaa ja masturboin kiihkeästi, kun appivanhemmat, morsiameni, Tasavallan Presidentti ja tv:n kuvausryhmä astuivat huoneeseen. Voitte uskoa, että silloin naama punoitti. Noh, seuraavana päivänä voitin lotossa kymmenen miljoonaa markkaa. Kyllä se sitten nauruksi muuttui.”
Vesa Imatralta

”Kättelin YK:n pääsihteeri Kurt Waldheimia v.-76, kun samalla tuli paskat housuun. Sen kuulivat ja näkivät kaikki paikalla olleet. Seuraavana päivänä sitten Lasse Virén voitti kultaa Montrealissa. Olipa hyvä että tuli paskat housuun.”
Hannu

”Pudotin kerran voittoisan lottokupongin vahingossa aktiiviseen tulivuoreen. Kyllä aluksi kismitti niin vietävästi, kun meni kymmenen miljoonaa markkaa sivu suun. Sitten Suomi siirtyi euroon, joten ei se nykyrahassa olisi ollut kuin jotain 1 694 915 €. Sattuuhan noita.
Vesa Imatralta

”Liukastuin banaaninkuoreen, ja siinä rytäkässä keskivartaloni repeytyi kokonaan irti. Onneksi minulla oli juuri aiemmin todettu akuutti torsosyöpä, joten samallahan siitäkin päästiin.”
Kärpät forever

”Joskus 80-luvulla Tukholmassa ammuin vahingossa Ruotsin silloisen pääministerin Olof Palmen. Kyllä nolotti ja vähän pelottikin. Onneksi siitä ei noussut isompaa äläkkää. Nyt voin jo nauraa tapahtuneelle.”
Tunari vm. -62

Niinhän siinä usein käy, että on turha surra läikkynyttä maitoa. Ja aika näyttää, kenties siitä pahimmasta möhläyksestä poikikin jotain hyvää.

Mainos

 

Paskanjauhantaa