Oletko tällainen vanhempi? Saatat pilata lapsesi tulevaisuuden

Jaa Google+
lapsi

Erilaisista vanhemmuuden trendeistä tunnetaan muun muassa tiikeriäidit, curling-vanhemmat ja lumiauravanhemmat. Mutta ei siinä kaikki! Kasvatusasiantuntija Piiska Jakuri listasi viisi muuta vanhemmuuden tyyliä, joilla voit pilata lapsesi tulevaisuuden.

Kopiokonevanhempi
Sinulla ei ole omia ajatuksia lasten kasvatuksesta, toistat vain muiden sanomisia. Silloin kun lapsesi todella tarvitsisivat sinua, olet epäkunnossa. Kiireessä menet jumiin.

Porakonevanhempi
Toimit kuin naapurin remontti – olet äänessä aina silloin, kun muut kaipaavat rauhaa ja hiljaisuutta. Kun hiljenet, lapset huokaisevat helpotuksesta.

Mopoautovanhempi
Lastesi kaverit pitävät sinusta, mutta lapsiasi hävettää, kun teet typeriä temppuja vain saadaksesi niistä videon YouTubeen. Näytät päälle päin kelvolliselta vanhemmalta, mutta oikeasti sinua kannattaisi vähän varoa. Et lähde liikkeelle ilman energiajuomia.

Ilotulitevanhempi
Olet lapsiisi yhteydessä kerran vuodessa räjähtävällä innokkuudella. Loppuvuonna sinusta ei kuulu mitään. Lapsesi miettivät, mitä kohtaamisesta loppujen lopuksi jäi käteen.

Aamubussivanhempi
Olet aina myöhässä, eikä elämässäsi ole tilaa lapsillesi. Kun viettää aikaa seurassasi, tekee mieli laittaa kuulokkeet korviin.

Mainos

 

Paskanjauhantaa