Nyt sen on varmaa: Marit Björgen on puhdas!

Jaa Google+
bjorgen

Suomessa on otettu kansallisasiaksi selvittää norjalaisen hiihtokuningattaren Marit Björgenin dopingin käyttö. Nyt tilanne on vihdoin selvitetty perin pohjin, mutta suomalaisten tyrmistykseksi Björgen ei kärynnyt dopingista!

Norjan tuoreimpien doping-uutisten, Martin Johnsrud Sundbyn ja Therese Johaugin doping-käryjen jälkeen Suomessa on alkanut todellinen ajojahti Marit Björgenia sekä hänen dopingin käyttöään kohtaan. Tämän vuoksi Björgen ehti puolittain jo todeta, että hän aikoo lopettaa – ennen kuin jää kiinni.

Suomalaisille tämä ei kuitenkaan käy. Suomessa on otettu pääasiaksi saada Björgen kiinni ennen hänen lopettamistaan ja operaatio onkin ollut mittava. Suomalaisia ajaa eteenpäin ennen kaikkea kateus, sillä Björgen on voittanut hiihdon saralla kirjaimellisesti kaiken.

Marit Björgen (36v) on voittanut kuusi olympiakultaa, kolme hopeaa ja yhden pronssin. MM-kisoista norjalaistähdelle on kertynyt 14 kultaa, 5 hopeaa ja 3 pronssia. Lisäksi Björgenilla on 102 Maailmancupin osakilpailuvoittoa, saman verran Norjan mestaruuksia, kahdeksan Suomen mestaruutta naisissa, neljä miehissä ja 13 Hippo-kisojen mitalia.

Ensimmäisenä naisena Björgen on myös voittanut kultaa kaikilla mahdollisilla matkoilla: 50 kilometrillä, perinteisellä, vapaalla, sprintissä, viestissä, pariviestissä, parisekaviestissä, yhdistelmäkilpailussa, vesihiihdossa, ampumahiihdossa, jousiammuntahiihdossa, sekä ulko- että sisäladuilla ja vieläpä rullahiihdossa sekä paralympiaisissa.

Suomalaiset saivat Björgenin kiinni – tutkimustulokset hämmästyttävät

Suomalaistutkijat saivat vihdoin kateuspäissään Björgenin kiinni ja pakottivat hänet tutkimuksiin. Kaikkien yllätykseksi Björgen ei käytä dopingia – hänessä ei ole kerta kaikkiaan minkäänlaisia dopingin merkkejä. Ei edes häivähdystä rasvaa huulillaan.

Björgenin uskomaton hauis on herättänyt huomiota, mutta tässäkään ei ole mitään erityistä: Björgenille tehtiin vuonna 1999 lihassiirto, missä Björn Dählien hauikset sekä ojentajat siirrettiin Björgenin käsiin.

Samassa operaatiossa Björgeniltä muun muassa poistettiin suurin osa rinnoista häiritsemästä suotuisinta mahdollista aerodynamiikkaa alamäen laskuasennossa. Tämän, Dählien käsivarsien, sekä kestävyysurheilijan keskivartalon vuoksi, Björgenilla on naiseksi hyvin matala rasvaprosentti: -3,0%.

Suomalaiset ovat asiasta ihmeissään, mutta eivät voi enää asialle mitään. Björgen on puhdas dopingista.

 

Mainos

 

Paskanjauhantaa