Mitä hallituksessa tapahtuu

Jaa Google+
hallitus

Varmasti kukaan ei ole pystynyt välttämään tätä hirmusta hullunmyllyä hallituksesta tai olisiko parempi sanoa rikkoutuvasta hallituksesta. Kukaan tuskin on pystnyt välttymään kuulemasta mikä paskanmyrsky aiheutui Jussi Halla-ahon tultua valituksi perussuomalaisten puheenjohtajaksi.

Mitä tämä paskanmyrsky on sitten aiheuttanut ja mitä siitä on seurannut? Jussi Halla-aho on pitänyt vuonna 2003 blogia, jossa hän on arvostellut pääasiassa maahanmuuttoa, monikulttuurillisuutta, suvaitsevaisuudesta sekä ilmaisunvapauteen liittyen. Mitäpä muuta näistä mielipiteistä voisi odottaa kuin, että se on loukannut varmasti monia suomalaisia niin hallituksessa olevia kuin sen ulkopuoleisia. Halla-Ahon kerrottiin peittelevänsä hänen mielipiteensä kaikkeen sarkastisuuteen ja agressiivisuuteen, mikä varmasti tukahdutti lukian kuin lukian. Halla-aho on siis politiikanmaailmassa tunnettu suoranaisena turvan aukojana, joka laukoo mielipiteitänsä väärässä paikassa, väärään aikaan ja mikä pahinta kärkkäästi. Blogissaan Halla-aho on myös kohauttanut puheellaan ihmisarvosta ja siitä miten ihmisarvoa pystytään mittaamaan. Tämä jos mikä särähtää varmasti aivan jokaisen korvaan.

Kesäkuussa Halla-aho kuitenkin valittiin perussuomalaisten puheenjohtajaksi. Siitäkö kaikille tuttu perussuomalaisten entinen puheenjohtaja Timo Soini tykkäsikin. Heti informaation saatuaan on kerrottu, että Soini poistui tilanteesta käyttäytyen kuin pahanenkin kakara. Kuulostaa juuri sellaiselle toiminnalle, mitä meidän vaikuttajiltamme haluamme. Heti, kun joku ei mene niinkuin itse halutaan, silloin laitetaan kakkosvaihde päälle ja lähdetään lätkimään. Ja mikä parasta mielenosoituksena perustaa ihan uusi puolue vain, koska Halla-aho ei satu kuulumaan suosikki tyyppeihin.

Ja mitä nyt pääministeriimme Juha Sipilään tulee, osoittaako se minkäänlaista aikuismaisuutta julistaa kuinka aikoo jättää eropyynnön hallitukseen, mutta mitä mitä mennessään presidentti Sauli Niinistön puheille, tulikin pääministerille pupupöksyyn, eikä eropyyntöä koskaan tehty. Kukapa olisi uskonut, että Sipilä sitä tekisikään, enemmän kuulostaa sille, että hän koitti vain herättää huomiota, taasen kerran lapsellisella tavalla.

Vaikuttaa sille, että hallitukseemme mahtuu monenlaista porukkaa ja jännityksellä seuraan mitä tuleman pitää, sillä onhan tämä tilanne kuumentunut niin, että se on räjähtänyt 100% sti käsistä. Pitää kuitenkin aina muistaa, että joku Halla-Ahot on sinne halunnut ja jollakin keinolla hän on sinne päässyt, luulisi ministereidenkin ymmärtävän reilunpelin tarkoituksen. Me kansalaisethan olemme jokaisen sinne äänestäneet ja sen perusteella he hallituksessa istuvatkin.

Mainos

 

Paskanjauhantaa