Mies tunki meisselinsä hanuriin – virhe!

Jaa Google+
hanuri

Hups!

Suutari pysyköön lestissään. Tämän sai kokea omakohtaisesti ruotsalaisella hinaajalla työskentelevä perämies Pär C. Seen. Mies yritti auttaa naapuriaan tämän reistailevan hanurin kanssa, ja onnistui lopulta vain pahentamaan tilannetta. Näyttääkin siltä, että naapurin hanuria ei ihan lähiaikoina räplätä.

Naapuri tuosta B-rapusta pyysi minua vilkaisemaan hanuriaan, kun minulla on kuitenkin kokemusta monenlaisesta. Onhan tässä monenmoista koloa tullut kairattua, mutta ei vielä sentään hanuria. Ei olisi nytkään kannattanut. Kun tungin meisselini hanuriin, niin se meni vain huonompaan kuntoon. Minua pidetään yleensä aika taitavana kaluni kanssa, mutta nämä hommat menevät erikoisosaamisen puolelle.”, Seen naurahtaa.

Mies myös tunnustaa, että hänen meisselinsä on aivan liian iso tungettavaksi hanuriin.

Myönnetään, tuota olisi voinut ehkä hieman harkita. Vastaavanlainen tapaus sattui, kun nuorena miehenä hinkkasin hormia Jällivaarassa. Hinkkasin oikein rutosti, ja se hormi meni vähäksi aikaa käyttökieltoon. Siinä tuli itselläkin paikat kipeäksi.

Kokeneellekin jokapaikanhöylälle sattuu ja tapahtuu. Jopa ammattimies tekee virheitä, ja erilaisten vehkeiden rassaamisessa on omat riskinsä. Seen itsekin muistuttaa, että hommassa kuin hommassa on tärkeää suojautua, ja edetä varovaisesti.

Joo, kannattaa aina vähän miettiä mihinkä läpeen sitä meisselinsä tuikkaa. Eiköhän se ole kuitenkin selvä, että minä pysyn jatkossa erossa näistä hanurihommista . Keskityn tästedes vain hinaamiseen, ja tutumpien värkkien höyläämiseen ja hoonaamiseen.

Mainos

 

Paskanjauhantaa