Mies löysi aarteen sateenkaaren päästä, nai prinsessan, tapasi kadonneen isänsä ja sai aikaan maailmanrauhan

Jaa Google+
sateenkaari

Vielä viisi vuotta sitten John Michael Whocares oli tavallinen it-työläinen, joka raahautui joka päivä työpaikalleen vihan ja ahdistuksen vallassa. Ahdistuksen, joka oli niin suurta, että hän valitti kurjuuttaan työkavereilleen ja tuttavilleen kymmeniä kertoja päivässä. John ei uskonut, että voisi koskaan olla elämässään iloinen.

Mutta sitten tapahtui jotain, joka mullisti hänen elämänsä.

John oli tavalliseen tapaansa matkalla töihin räntäsateessa, kun hän yhtäkkiä kuuli tien varresta satumaisen kaunista laulua. Mitä ihmettä se oli? Hän käveli tutkimaan asiaa tarkemmin, ja huomasi kirkkaan värisen sateenkaaren läheisessä metsässä. Sateenkaaren päässä oli matkalaukku, jota pienet keijukaiset kiertelivät laulaen. John avasi matkalaukun ja havaitsi, että se oli täynnä 500 dollarin seteleitä.

John oli rikas siitä päivästä lähtien. Hän oli kuitenkin edelleen onneton, sillä hänellä ei ollut tyttöystävää eikä hän uskaltanut irtisanoutua kurjasta työpaikastaan. Raha ei tuo onnea – tai niin John luuli. Kului vain muutama kuukausi, ja kaikki muuttui jälleen. John tapasi baarissa satumaisen kauniin prinsessan, joka rakastui Johniin välittömästi, kun kuuli, että tämä omisti matkalaukullisen rahaa. John ja prinsessa menivät naimisiin heti seuraavana päivänä. Prinsessan kannustamana John irtisanoutui työstään ja omistautui elämänsä suurimmalle haaveelle, nenäliinojen keräilylle.

Nenäliinaharrastuksen kautta John kohtasi erään vanhan nenäliinojen keräilijän, joka myi liinoja Ebayssä. Kävi ilmi, että vanha keräilijä olikin Johnin isä, jota John ei ollut koskaan tavannut. Mikä onnekas sattuma. Isä ja poika tutustuivat läheisesti aivan viime hetkellä, sillä kahden kuukauden kuluttua isä menehtyi syöpään.

John jakoi tarinansa sosiaalisessa mediassa, ja se levisi kulovalkean lailla netin viraalisivustoilla. Ihmiset pysähtyivät Johnin tarinan äärellä ja päättivät, että maailmassa on sittenkin iloa ja kauneutta. Ihana kertomus herkisti koko maailman. Sotilaat lakkasivat sotimasta, leijonat elivät rauhassa lampaiden kanssa ja kaikki maailman ihmiset tanssivat ja soittivat harppua yhdessä onnellisena elämänsä loppuun asti.

Mainos

 

Paskanjauhantaa