Lentismiehet hävisivät

Jaa Google+
lentopallo

Suomen lentopallomaajoukkeen miehet ovat hävinneet voitettuaan eilen Tunisian puhtaasti 3-0 (25-18, 25-14, 25-20).

Ottelu oli merkittävä virstanpylväs suomalaisessa lentopalloilussa, sillä voitolla maajoukkue varmisti jatkopaikan tuleviin jatkosarjan peleihin ensimmäistä kertaa MM-historiansa aikana. Maajoukkueen tiedottaja Olli Kurjala on kuitenkin huolissaan pelaajien hävittyä voitetun ottelun jälkeen.

– Mentiin pelin jälkeen poikien kanssa saunaan ja otettiin muutama olut. Tänä aamuna piti olla palaveri tulevia jatkosarjan pelejä varten. Kaikki pelaajat ovat kuitenkin hävinneet teille tietymättömille, Kurjala kertoo.

Todennäköisesti häviämisen syynä on viereisellä kentällä pelattavat Beach volleyn MM-kisat. Bulgarian väreissä kilpailevat 18-vuotiaat kaksoissiskot Olga ja Jelena Kuznetsov ovat myös hävinneet majapaikastaan oman ottelunsa jälkeen. Silminnäkijähavaintojen mukaan eilen illalla noin klo 23 tilataksiin on mennyt suurempi joukko urheilijoita muistuttavia henkilöitä Kuznetsovien hävityn ottelun jälkeen.

– Eiköhän pojat huomiseksi tule takaisin kun ovat reissunsa tehneet. Historiallinen voitto sai monelta pallon sekaisin ja se vaatii veronsa häviämisen kautta, toteaa Kurjala.

Suomen ottelut jatkuvat 10.9. klo 18:30 Venäjää vastaan.

Mainos

 

Paskanjauhantaa