Kutvonen vs. Libresse korkeimpaan oikeuteen

Jaa Google+
laki

Ikuisuuskamppailu venyy entisestään

Jo nyt legendaariseksi muodostunut Jäärä Kutvonen vs. Libresse Invisible näyttää siirtyvän seuraavalle oikeusasteelle. Kutvonen vaatii pikkuhousunsuojien valmistajalta viittä miljoonaa euroa valheellisesta mainonnasta aiheutuneen henkisen kärsimyksen vuoksi.

Jutusta on muodostumassa ennakkotapaus suomalaisen oikeusjärjestelmän historiassa.

Hovioikeus katsoo, että tuote ei todellakaan nimensä mukaisesti ole näkymätön, eikä täten tuotekuvaus vastaa sisältöä. Kanne katsottiin kuitenkin riittämättömäksi vaadittua korvaussummaa vastaan.

Kutvonen muistetaan miehenä, joka on aiemmin haastanut oikeuteen Lapin Kulta -oluen, Free Record Shopin, The Body Shopin, Golden Cap -siiderin, Iloisen Maalarin Lateksin, Jenkki-purukumin sekä Apulanta-yhtyeen.

Ei ole lainkaan kohtuutonta vaatia tuotevalmistajalta rehellisyyttä. Ethän sinäkään voi myydä maksalaatikkoa pippuripihvinä, tai särkeä haukena”, Kutvonen jyrähtää.

Kyse on epärehellisestä mainonnasta, jolloin kuluttajalla on epärealistiset ennakko-odotukset ostamastaan tuotteesta. Peräänkuulutan markkinointikoneiston vastuuta. Niin kauan kuin henki pihisee, aion vaatia oikeutta koko Suomen kansalle.”

Kutvonen aikoo valittaa korkeimpaan oikeuteen. Iltapaska ei seuraa tapausta henkeään pidätellen, eikä näin ollen palanne aiheeseen enää koskaan.

Mainos

 

Paskanjauhantaa