Kuinka voittaa lotossa!

Jaa Google+
lotto2

Eikö taaskaan tärpännyt? Miten ne osaavatkin aina antaa numerot siitä vierestä? Katso oheiset vinkit ja yritä ensi lauantaina uudelleen.

  1. Kuten loton voitonjako kertoo, mahdollisuus voittaa lotossa on n. 150 000 000:1. Numerot vaihtuvat viikoittain, joten oikeaa riviä on hankala, ellei mahdoton ennustaa. Yritä kuitenkin poimia kuponkiisi seitsemän numeroa, jotka valitaan ko. arvonnassa. Tällöin voitto on melkeinpä taattu.
  2. Sijoita enemmän. Mitä enemmän rivejä pelaat, sitä paremmat mahdollisuutesi ovat. Yksi rivi = 1€. Jos yhden sijasta pelaatkin miljoona riviä, paranevat mahdollisuutesi huomattavasti.
  3. Kokeilepa ruksia kupongista sen tavallisen 7 ruudun sijaan 15 tai 25 numeroa. Tämä on selvää matematiikkaa. Mitä enemmän numeroita, sitä paremmat mahdollisuudet.
  4. Arvonnassa tulee muistaa todennäköisyyden lait. Tämä tarkoittaa, että parittomat ja parilliset luvut ovat aivan yhtä todennäköisiä. Mikä tahansa seitsemän numeron suora on tällöin mahdollinen, mutta sama luku ei voi tulla kahta kertaa samassa arvonnassa.
  5. Vältä toisten voittorivejä. Vaikka 7 oikein osuisikin kohdallesi, on aina mahdollisuus, että joku muukin on valinnut samat numerot. Tällöin voittoisa potti jaetaan muiden voittajien kesken. Yritä siis valita seitsemän voittoisaa numeroa, joita kukaan muu ei ole pelannut. Näin varmistat suuremman potin itsellesi.

 

Onnea arvontaan!

Mainos

 

Paskanjauhantaa