Yli puolet lukijoistamme ei tiedä lukevansa Iltapaskaa

Jaa Google+
luetko_iltapaskaa2

Jopa 53 prosenttia Iltapaskan lukijoista ei tiedä lukevansa Iltapaskaa. Tiedot käyvät ilmi lähes tuoreesta (olkoon, parasta ennen -päiväyksensä vain hieman ylittäneestä) kyselytutkimuksesta.

Lisätutkimuksia vaaditaan, jotta saadaan selville, mitä 53 prosenttia lukijoista oikein kuvittelee lukevansa. Iltapaska ei ota vastuuta mielenjärkytyksistä, joita totuuden paljastumisesta seuraa, mutta auttavan puhelimen avaamista voidaan harkita.

Vielä yllättävämpi tieto oli, että 16 prosenttia Iltapaskan lukijoista ei lue Iltapaskaa. Tutkimusraportti on luovutettu Liikenne- ja viestintäministeriön paradoksityöryhmän pohdittavaksi.

Toimituksen työmotivaation kannalta mukava tutkimustulos on, että kaikesta huolimatta 31 prosenttia Iltapaskan lukijoista lukee Iltapaskaa. Tulos ilmoitetaan toimittajille PowerPoint-esityksessä toimituksen virkistyspäivän yhteydessä.

Hajanaisten muistikuvien, aamulla kavereille soitettujen puheluiden ja tuntemattomista numeroista tulleiden tekstiviestien mukaan tutkimus suoritettiin Iltapaskan verkkosivuilla ehkä joskus viime viikolla.

Mainos

 

Paskanjauhantaa