Klubi lähellä jättipaukkua Kööpenhaminassa

Jaa Google+
potkupallo

Suomalainen jalkapalloilu voi hyvin. Olemme saaneet nauttia maajoukkueen huippuesityksistä useiden vuosien ajan niin EM- kuin MM-karsinnoissa.

Nyt tämä sama menestys on heijastumassa myös seuratasolle. Siitä saimme eilen oivan näytteen, kun helsinkiläinen HJK hävisi vain 2-0 tanskalaiselle Københavnille.

– Eteenpäin ollaan menty. Lähdimme tavoittelemaan 0-1 tappiota mutta aivan ei tavoitteeseen päästy, toteaa HJK:ta luotsaava Ika Pehkosuo.

Todellinen jättipaukku oli siis hyvin lähellä jääden harmittavasti vain 1 maalin päähän.

Klubi sai ottelussa pallon useamman kerran puolen kentän yli, menettäen sen kuitenkin välittömästi vastustajalle. Vielä muutama vuosi sitten tämä ei olisi onnistunut.

Klubi laittoi pitkiä juoksupalloja ja yksi kärkimies lähti välittömästi tavoittelemaan palloa. Taktiikka on toiminut maajoukkueessa loistavasti vuosien ajan ja Klubin oli tarkoitus käyttää samaa taktiikkaa. Tällä kertaa tulos oli kuitenkin laiha.

– Onneksi Veikkausliiga jatkuu jo sunnuntaina. Siellä taktiikkamme on toiminut loistavasti ja pääsemme jälleen näyttämään osaamistamme täysien katsomoiden eteen, Pehkosuo toteaa.

Seuraavan kerran Klubi tavoittelee 0-1 tappiota eurokentillä 2.10. Club Brüggea vastaan.

Mainos

 

Paskanjauhantaa