Keno -pelissä nähtiin historiaa – mies voitti!

Jaa Google+
keno-voittaja

Veikkauksen keno-peli on Suomessa saanut jo lähes samanlaisen suosion kuin Lotto-peli. Pelin ideana on maksaa Veikkaukselle haluamansa määrä rahaa. Takaisin saa kupongin, missä on runsasmäärä numeroita. Raha- ja numeroiden määrää voi helposti säätää muokkaamalla pelin kenotasoa, panosta ja rivimääriä.

Veikkaus Oy AB:n kenon voitto -taulukko muodostuu siten, että noin neljäsosa jaetaan taiteelle, kulttuurille ja urheilulle. Loppuosa menee yhtiön virkistäytymistilaisuuksiin.

Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että voittorahoja olisi vahingossa jaettu myös jollekin pelaajalle. Saimme kuulla, että loimaalaispelaaja oli voittanut R-kioskilla pelaamalla kupongillaan 2,50 euroa. Pieni kaupunki meni luonnollisesti sekaisin.

”Eihän tätä osannut odottaa kukaan. Ihan vakio-asiakas hän oli, pelaa joka päivä kaikkia kolmea päivän kenoarvontaa samoilla numeroilla. Nyt hän tuli taas uusimaan lappuaan, mutta kupongissa olikin voitto! 2,5€ voiton vuoksi asiakkaalle jäi maksettavaa tämän kertaisista keno-lapuistaan vain 6,5€!”

R-kioskin myyjä kommentoi

Nyt näyttää kuitenkin siltä, että Suomi olisi saanut ensimmäisen keno-voittajansa! Se hämmästyttää asiantuntijoita, sillä kukaan pelaajista tai ammattilaisista ei ole koskaan kuullut, että pelissä voisi voittaa.

Emme ole vielä saaneet itse pelaajaa kiinni kysyäksemme, miten hän on onnistunut voittamaan. Moni haluaisi nimittäin varmasti kopioida hänen numeronsa seuraavaa kenoarvontaa varten, mutta jokaisella pelaajalla lienee omat salaisuutensa.

Mainos

 

Paskanjauhantaa