Kärppien krapula hellittää

Jaa Google+
karppa

Viime kauden liigamestari Oulun Kärpät on aloittanut kuluvan kauden vaisusti. Kuudesta pelatusta ottelusta voittosarakkeessa komeilee ainoastaan 3 voittoa. Päästettyjä maaleja kuudessa ottelussa on kertynyt huimat 20, kun koko viime kaudella 60 runkosarjan ottelussa niitä kertyi vain 105.

Samalla tahdilla maaleja päästäessään kauden loputtua päästettyjen maalien sarakkeessa on lukemat 200. Voidaanko tässä vaiheessa kautta jo puhua mestaruuskrapulasta Kärppien urheilutoimenjohtaja Darra Laho?

– Kyllä voidaan. Mestaruutta juhlittiin koko kesä ja alkusyksy, seuran piikkiin tietysti. Tämän vuoksi meidän taloudellinen tuloskin jäi maltilliseksi, sen verran janoisia kavereita viime kauden joukkueessa oli. Karmea krapula on varmasti suurimmalla osalla vielä tälläkin hetkellä, Laho toteaa.

Iltapaskalle Jumpru Pubin terassilta toimitettujen tietojen mukaan juhlimiset on nyt juhlittu ja peli alkaa kulkea jälleen normaalin tapaan muutaman viikon kuluessa. Sitä ennen joukkueesta kuitenkin heivataan maitojunaan muutama ulkomaalaisvahvistus, kerrotaan puolestaan Hevosmiesten tietotoimistosta.

Mainos

 

Paskanjauhantaa