Justin Beaver vakavassa onnettomuudessa – kuva ei herkimmille

Jaa Google+
justin bieber

12-vuotias amerikkalainen poptähti Justin Beaver on joutunut vakavan onnettomuuden uhriksi.

Tähti oli purkittamassa uutta singleäänitettään Vinewood Blvd:lla, Los Santosissa sijaitsevassa studiossaan, kunnes hän yhtäkkiä päätti koettaa paikalla olleen showtanssijattaren esillä ollutta rintaa kielellään. Kieli jäätyi oitis jumiin naisen nänniin.

Tiettävästi tanssijattaren silikonirinnat olivat pakkasen puolella.

– Kyseessä on luonnollinen fysikaalinen ilmiö. Jäätyneen rinnan lämmönjohtokyky on niin suuri, että kielenpään lämpö johtuu nännistä pois alta aikayksikön. Tarttumiskohtaan muodostuu jääkerros, ja niin sitä voi huomata juuttuneensa jumiin, kertoo onnettomuustutkija Big McFeast Iltapaskalle.

Kieli saatiin lopulta irroitettua muun muassa pikkuautojen onnettomuustilanteissa käytettävällä hydraulisella pelastusvälineellä sekä kuuman veden avulla.

– Kyllä siinä kovia keinoja jouduttiin lopulta käyttämään, kertoo päivystävä palomestari Donald McFlurry Iltapaskalle.

Tähti kärsi pieniä ruhjeita kieleensä, mutta säästyi vakavammilta vammoilta. Tähden tila on vakaa.

Poptähti itse kertoi tilanteen olleensa elämänsä hirvittävin hetki.

– Koko 12-vuotinen elämäni vilisi silmissä Power Point -esityksen tavoin, Beaver avautui rohkeasti Daily Hair -uutissivustolle.

Beaverin ystävä Denzel Depp kokeili samaa, mutta hän onnistui välttämään pahemman kiinnittymisen vain koskettamalla hienoisesti kielen kärjellä. Depp pääsi itse irti ja soitti paikalle pelastuslaitoksen.

Aikaisemmin vastaavaa on tapahtunut ainoastaan vuonna 2012 kun thaimaalainen homopari Tanakorn Sittiamthong ja Nonthawat Charoengaysornisin joivat litran jääteetä ja suuteloivat itsensä jumiin jopa 50 tunnin ajaksi.

Yo’ko Vähä-Joukola

Mainos

 

Paskanjauhantaa