Jeesus: “En ole Jumalan poika!”

Jaa Google+
taivas

“Joo en ole. Juttu lähti aluksi liikkeelle ihan viattomana kavereiden viinipäissään heittämänä läppänä, joka karkasi hieman lapasesta”, tunnustaa Jeesus, jonka Iltapaska tavoitti astraalimessuilta Joensuusta.

“Meitä oli 13 pelaajan toisen divisioonan harpastum-joukkue Jerusalemista. Vuonna 18 voitettiin Jerikon kanssa käyty neljännesfinaali 12-2. Jeesus teki meidän kaikki pisteet minkä johdosta alettiin sitten poikien kanssa vitsinä palvoa Jeesusta Jumalan poikana”, kommentoi Matteus, joka oli myös tullut Jeesuksen kanssa Joensuuhun messuille.

Jeesus tunnustaa, ettei ole Jumalan kanssa missään väleissä eikä ole miestä koskaan tavannut. Hyvänä läppänä alkanut hauska vitsi on silti levinnyt laajalle yleisölle. Jeesuksella on nykyisin yli 2.2 miljardia seuraajaa, mikä on paljon enemmän kuin esimerkiksi Justin Bieberillä tai Buddhalla, jonka kanssa Jeesus on yllättäen hyvissä väleissä.

“Sidun kanssa käydään joskus toogabileissä ja heitetään tikkaa. Ei meillä varsinaisesti mitään skabaa seuraajista ole, mutta ainahan se on hauska kaveri päihittää.”

Menestys ei kuitenkaan ole noussut Jeesukselle hattuun.

“No eihän tässä mitään muuta ole tehty kuin heitetty puolivillaista juttua ja seuraajia vaan tulee ja tulee. Mutta älkää nyt ihmeessä tätä hommaa niin tosissaan ottako. Meitä koomikkoja tulee ja menee, mutta ei meidän vuoksi nyt ketään tappamaan kannata alkaa”, huikkaa Jeesus ja häviää väkijoukkoon kuin kuka tahansa ihmisen poika.

PASI TOSKANEN

Mainos

 

Paskanjauhantaa