Iltapaska selvitti: tällaista on nykyajan työelämä!

Jaa Google+
läppäri nurmella

Työelämästä liikkuu monenlaisia väitteitä. Onko työpaikoilla jo liian stressaavaa ja julmaa? Vai onko työtahti niin leppoisa ja työaika niin lyhyt, että tahtia pitäisi kiristää?

Kysymykseen voi vastata vain tieteellisin menetelmin. Päätimme selvittää nykyajan työelämän laadun etsimällä kuvapankeista kuvia hakusanalla “työ”. Tiivistetyt tutkimustulokset alla.

vauva läppäri

1. Sukupolvenvaihdos. Maailma muuttuu nopeasti, ja koko ajan nuoremmat sukupolvet valtaavat työpaikat. Vastavalmistuneet näyttävät joka vuosi nuoremmilta.

läppäri nurmella

2. Toimistotyöläiset ovat vieraantuneet luonnosta. Luontosuhdetta yritetään kohentaa jättämällä toimisto ja tekemällä töitä puistossa. Pian toimistoihin tottunut nykyihminen kuitenkin huomaa, että puistossa ei ole sähköä ja läppäri kastuu nurmikolla.

wtf

3. Uudet luonnonilmiöt. Työelämässä on nykyään tavallista, että ihmisten ojennettujen kämmenien päällä leijuu erilaisia sanoja, kuten “job”, “teamwork”, “stress” ja “ambition”.

pimeä läppäri

4. IT-taidot eivät ole itsestäänselvyys. Heikki kirjoitti raportteja koko päivän, kunnes kuuli, että tietokone kannattaa laittaa ensin päälle.

pimeä iphone

5. Myös älypuhelimiin liittyy haasteita. Vasta viidennen puhelun jälkeen Heikki ymmärsi, että myös puhelin täytyy ensin kytkeä päälle.

Cat on Notebook

6. Etätyö ei sovi kissanomistajille. Moni kissanomistaja tekisi mielellään töitä kotoa. Laajojen tutkimusten jälkeen on kuitenkin havaittu, että se on mahdotonta.

läppäri alaruumis

7. Haasteista huolimatta työ tuo onnea. Työ tekee sinut onnelliseksi ja hymyileväksi, vaikka sinulla ei olisi lainkaan alaruumista.

Mainos

 

Paskanjauhantaa