Ilahduta ystävääsi – ota “kyrpie”

Jaa Google+
Banaani.

Hassu leikki leviää maailmalla

Uusi veijarimainen leikki on saavuttanut suuren suosion sosiaalisessa mediassa. Juuri kun vähiten sitä odotat, tipahtaa Facebook-tilillesi, sähköpostiisi tai puhelimeesi hassu valokuva. Siinä sitä on sitten siipalle tai pomolle selittelemistä. Kun näet kollegasi punastelevan ja tirskuvan puhelimensa äärellä, hänet on todennäköisesti juuri ”kyrväytetty”.

”Kyrpie” on internetslangia, ja tarkoittaa itse otettua valokuvaa omasta sukuelimestä.

Tavallisimmillaan kyrpie on yksittäinen kuva, jossa genitaalien haltijan kasvot ovat rajattu kuvan ulkopuolelle. Uskaliaammat ”kyrpistit” jättävät rohkeasti kasvonsa kuvaan, näitä kuvia kutsutaan leikkisästi ”hymykyrpiksiksi”.

Kaverin sukuelimistä napattu kuva on ”stuntkyrpie”. Tavallisimmin stuntkyrpie lähetetään kujeilumielessä esim. kaverin äidille tai vaimolle.

Voit kokeilla keventää tunnelmaa erilaisissa sukujuhlissa. Voi sitä naurunremakkaa, kun nappaamasi hymykyrpie hautajaisista lävähtää Facebookiin.

Mikäli taas haluat jännitystä elämääsi, voit kokeilla ”julkkiskyrpietä”. Julkkiskyrpiessä tarkoitus on vilauttaa sukuelimiään pahaa-aavistamattoman julkkiksen takana. Tämä luonnollisesti vaatii jo pokkaa, tuuria sekä avustavan kumppanin. Kyrpistit ovat kehittäneet tästä oman pelin, jossa kuvista jaetaan pisteitä julkkiksen ajankohtaisuuden sekä tilanteen vaaratekijän mukaan.

Mikä on sinun tyylisi? Kenet sinä yllättäisit kuvalla kyrvästäsi?

Mainos

 

Paskanjauhantaa