Hell Aid auttaa Helvetin kodittomia

Jaa Google+
rockmusiikki

Rokkarit kodittomien tukena

Maailman pirullisimmat muusikot yhdistivät voimansa auttaakseen Helvetin jäätymisen uhreja. Hell Aidiksi nimetty supergroup julkaisee ensi viikolla singlen ”Give ´em hell”. Singlen tuotto ohjataan lyhentämättömänä pahantekeväisyyteen.

Huippuartistit, kuten Megadeath, Waps, Children of Sodom ja Dimmu Burger, ovat antaneet panoksensa äänitteelle. Rahoilla on tarkoitus ostaa Defa-lämmittimiä ja Harvian kiukaita. Biisin Spotifysta saatavilla korvauksilla ostettaneen yksi villasukka.

Ajatus kadotettujen sielujen auttamisesta on herättänyt ristiriitaisia tunteita.

”Tässä mitään apua tarvita”, toteaa hiljattain kodittomaksi jäänyt Kim Jong-il.

”En hyväksy hankkeen imperialistista toteutustapaa, enkä ulkopuolista apua muutenkaan. Meillä menee ihan helvetin hyvin.”

Myös entinen helvettiläinen Richard M. Nixon tuomitsee ajatuksen hätäavusta ”sosialismina”, sekä ”liberaalien haihatteluna”, mutta ottaa tietty kaiken mahdollisen avun avosylin vastaan.

Helvetin entistä toimitusjohtajaa Luciferia Helvetin tuleva kohtalo ei kiinnosta pätkääkään.

”Hyytykää sinne”, Lucifer kommentoi lämpimästä Las Palmasista, missä hän viettää eläkepäiviään.

Monien mielestä on järjetöntä syytää rahaa Helvettiin ennen kuin asiat maan päällä saadaan kuntoon. Yleinen huoli onkin, että ”ne tulevat takaisin, ja vievät kaikilta työpaikat ja naiset”. Vatikaanin kanta on yksiselitteinen: ”Mitäs läksivät”.

Tempaus on jo usealta taholta leimattu halvaksi julkisuuden tavoitteluksi. Levy-yhtiön tiedottajan mukaan muusikoilla on kuitenkin ”vilpittömät aikeet ja aito huoli tulevan sijoituspaikkansa kohtalosta”.

Mainos

 

Paskanjauhantaa