Eurojackpot ei tuonut taaskaan pääosumaa – peliyhtiön pomo on ihmeissään!

Jaa Google+
eurojaska-ukko

Kuva: Eurojackpotin toimitusjohtaja ei meinannut pysyä housuissaan, kun kyselimme häneltä peliyhtiön taloudellisesta tilanteesta.

 

EuroJackpot arvottiin viime yönä, eikä täysiosumia tullut taaskaan. Lotto-huuma Euroopassa on noussut aivan uudelle tasolle – jopa peliyhtiö on ihmeissään.

Euroopan suurimpiin lottopotteihin kuuluva EuroJackpot nousi ennätyslukemiin kaksi viikkoa sitten, kun potti nousi peräti 90 miljoonaan euroon. Täysosumaa ei kuitenkaan tullut ainoatakaan, joten tästä syystä potti nousi vielä korkeammalle: 90 miljoonan euroon! Tälläkään viikolla ei tullu osumia, joten ensi viikolla potti nousee taas ja on peräti 90 miljoonaa euroa!

Kukaan lottoaja Euroopassa ei ole onnistunut saamaan EuroJackpotia kiinni, vaikka sitä on pelattu koko Euroopan voimalla jo kuukausia! Edellinen voitto Eurojackpotista on perjantailta 29. heinäkuuta. Jopa peliyhtiön johdossa ollaan ihmeissään, miten tämä on mahdollista:

”Emme tosiaankaan osanneet odottaa tätä. Vaikka saamme itse päättää, mitkä numerot arvomme, miten arvonnan suoritamme ja mikä on EuroJackpotin voitonjako,  on tulos silti yllättänyt meidät.”

Eurojackpotia on nyt pelattu siis 11 viikkoa ilman täysosumaa. Euroopassa on pelattu lottoa noin 999 000 000 euron edestä, eikä kukaan ole vielä voittanut mitään. Peliyhtiön pomot ovat haltioissaan Euroopan valloituksestaan.

”Olemme haltioissamme. Emme olisi voineet uskoa tätä. Esimerkiksi Espanjassa meillä on kokonaisia kyliä omistuksessamme, sillä he pelaavat kimppapeleissämme kaikki rahansa Eurojackpotiin.”

”Tutkimme tilastoja ja aiemmissa tilikausissa suurin menomme oli juuri pelaajien voitot. Nyt suurin kuluerä on karsittu, enkä voi ymmärtää, miksi emme keksineet tätä aiemmin!”

Kun Ilta-Paskan toimitus uteli, kuinka kauan pelaajien huono onni voikaan jatkua, johdosta tulee nopea vastaus.

”Olemme varmoja, että Eurojackpot laukeaa jo ensi viikolla. Olemme saaneet nyt Euroopalta niin paljon, että välillä on meidän vuoro antaa takaisin. Emme ole riistofirma, nämä ovat hyvän tahdon pelejä.”

Silminnähden iloinen toimitusjohtaja repesi haastattelun aikana nauruun useamman kerran. Nälkä on kasvanut myös yrityksen sisällä kovien valloitus jälkeen: Eurojackpot aikoo laajentua myös Euroopan ulkopuolelle:

”Olemme miettineet, miten voisimme tehdä enemmän hyvää maailmassa. Seuraavana laitamme ehkä käyntiin ArabianJackpotin tai ehkä AsianJackpotin. Afrikkaan emme mene missään nimessä, sillä siellä kenelläkään ei ole rahaa.”

Mainos

 

Paskanjauhantaa