Chuck Norris veti Isistä turpaan

Jaa Google+
chucknorris

Modernin pelastajan uusin urotyö

USA, Venäjä, YK ja NATO ovat yrittäneet, mutta tuloksetta. Pelätty terroristijärjestö Isis on ponnisteluista huolimatta onnistunut jatkamaan hirmutöitään Lähi-idässä. Oli vain ajan kysymys, milloin USA ottaisi käyttöön pelätyimmän aseensa.

Chuck Norris pistäytyi viikonloppuna Syyriassa, ja kuten olettaa saattaa, Chuck Norris kukisti yksin koko pelätyn terroristijärjestön.

Pahasti alivoimainen terroristiryhmä ei mahtanut Chuck Norrisille mitään, koska Chuck Norris osaa karatea. Nöyryytetyt terroristit ottivat kunnolla pataansa, eivätkä nyt varmasti uskalla näyttää naamataulujaan julkisesti pitkään aikaan.

Silminnäkijöiden mukaan sakinhivutus oli sen verran perusteellinen, että ihan häijyä teki. Erityisen nöyryyttäväksi terroristeille tilanteen teki se, että Chuck Norris käytti karateaan vain puoliteholla. Mikäli terroristit aikovat jatkaa terroriaan, Chuck Norris lupasi palata ja löylyttää roistot oikein toden teolla.

Kotimatkallaan Chuck Norris lopetti nälänhädän karatella. Loppuviikosta Chuck Norris aikoo vetää ilmaston lämpenemistä turpaan. Napajäätiköt ovatkin jo lopettaneet sulamisensa silkasta pelosta.

Ilta-Paska ei tavoittanut Chuck Norrisia haastatteluun, koska Chuck Norris osaa karatea.

Mainos

 

Paskanjauhantaa