BB-tähti paljastaa: Olen ärsyttävä kusipää

Jaa Google+
bb-pepe

Tositv-tähti kirjoitti elämäkerran

BB-Pepen tuore elämäkerta ”Minä ja minun elämä” julkaistiin eilen. 61-sivuisessa kirjassa tähti käy läpi koko elämänsä ennen ja jälkeen BB:n. Pepe myös tunnustaa olevansa huomionhakuinen, egoistinen kusipää, joka toivoo saavansa huomiota hinnalla millä hyvänsä.

”Synnyin julkkikseksi. Tiedän, että jengi haluaa lisää Pepeä. Uskon, että oli nappiveto urani kannalta kekkuloida kännissä ilman paitaa muiden kusipäiden kanssa”, Pepe kertoo yksinoikeudella kaikille, jotka jaksavat kuunnella.

Pepeä on syytetty pinnalliseksi, mutta hän on joutunut elämässään kohtaamaan myös tragedioita.

“Kun ensimmäisen kerran hain mukaan BB:hen, mua ei valittu. Loppuvuosi kului sit terapiassa.”

Kysyttäessä tulevista urasuunnitelmista Pepe pitäytyy salaperäisenä.

”Mulla ei ole juuri nyt mitään suunnitteilla. Mutta luotan siihen, että aina riittää tilaisuuksia harhakuvitelmissaan elävälle tyhmälle narsistille, joka haluaa saada kaiken ilmaiseksi.”

”BB on mahtava ponnahduslauta kaikille julkkiksen uraa havitteleville kusipäille. Mulla on paljon annettavaa maailmalle. Mä en ole vielä edes esitellyt kaikkia tatskojani.”

Pepe sijoittui muutama vuosi sitten BB:ssä neljänneksi. Sen jälkeen hän on juontanut iltapäivän chat-ohjelmia kaksi kertaa.

”Minä ja minun elämä” on nyt saatavilla kirjakaupoissa kautta maan hintaan 34,95€. Kirja on painettu isolla fonttikoolla ja sisältää paljon kuvia.

Mainos

 

Paskanjauhantaa